Olen täydentänyt menneellä viikolla lasten vaatevarastoja, missäs muualla kuin internetin ihmeellisessä maailmassa. Menisin ihan mielelläni shoppailemaan itsekseni kauppoihin, mutta lasten kanssa se ei ole ihan yhtä nautinnollista. Siispä helpommalla olen päässyt naputtelemalla tilaukseni netissä. Ja mikä sen helpompaa. Muutamassa nettikaupassa ostokset tulevat parissa päivässä kotiovelle asti. Tänään juuri soi ovikello ja kuriiri toi Gapista tilaamani vaatteet. Tilauksen tein torstaina. Nopeaa toimintaa!

Huomasin, että talvivaatteetkin alkavat jo olla myynnissä. Olen huomannut, että mikäli haluaa jotain tiettyä lapsillensa talveksi, on ne paras hankkia jo heti elokuussa, vaikka säät olisivat kuinka kesäiset. Myöhemmin täytyy tyytyä vain siihen mitä sattuu olemaan jäljellä. Pojille menee tänä vuonna viime vuonna hankitut Polarn o Pyretin takit, mutta uudet haalarit pitäisi hankkia kummallekin. Tykästyin tähän Ticket to Heavenin haalariin, mutta onkohan se liian leveä hoikalle pojalle?

 

Meillä on ollut yksi Ticketin talvihaalari aikaisemmin ja se oli kyllä aika leveä malliltaan. Tuossa olisi vain niin kiva kuosi. Esikoiselle ajattelin MoloKidsin tai Polarn O Pyretin haalaria, kun ne ainakin sopivat hoikkiksille. Jostain blogista luin, että Polarn o Pyretin haalareissa olisi tulossa farkkukuosi. Siitä voisin tykätä. Esikoiselta jo kysyy, niin hän haluaa punaista. Viimevuotinen talvihaalari oli punainen, samoin välikausitakki. Nyt olisi kiva saada jotain muuta väriä välillä.

Tässä MoloKidsin raitahaalari